fridalarsson

Crazy insane, or insane crazy?

Hejsan! Jag känner mig fortfarande inte helt pigg. Var till och med tvungen att skippa idrotten igår. Är både snorig och hostig. 
Igår efter skolan åkte jag och Robin till Erikslund och shoppade julklappar. Han åkte tidigt imorse iväg på bortamatch som jag följer i mobilen nu.

Har hunnit med en hel del plugg när jag ändå måste ta det lugnt och ska fortsätta nu. Senare mot kvällen ska jag hem till min prins igen och så sover jag kvar där. 

Just nu. Kurerar mig med RedBull haha, hoppas på att bli piggare!

2 månader ♡

2 månader med mitt hjärta idag! Aldrig älskat någon såhär mycket!♥

Efter skolan var vi ner på stan och köpte vinterskor och vinterjacka till mig. Sedan tog vi en mysig fika innan vi åkte hem hit till mig. Nu sitter vi båda med plugg och taggar till pannkakor! 

Är väldigt nöjd! Det blev jätte bra, det ser liksom mysigt ut! Kommer nog sätta upp fler bilder så småning om!

Pictures of you

Börjar känna mig mer och mer sjuk. Är snorig och andas tungt. Hoppas att det inte blir någon jobbig förkyldning! 

Efter skolan käkade jag på stan med Viktor innan jobbet. Det var kul att träffa honom igen! När jag kom hem bjöds det som vanligt på riktig god mat! Imorgon ska jag HEM efter skolan! Så himla skönt ska det bli, trots att jag har plugg som måste göras! 

Cold wind blows

 -en del av min bakgrundsbild-

Hej! Min dag började på Ica maxi. Jag pantade burkar, och köpte sedan upp pengarna. Annars har jag varit i skolan som vanligt, varit på stan med min prins och förberett mitt svenska tal. 

Helgen har varit mysig som vanligt. Myskvällar och bandy med Robin och fredagskvällen spenderades med föräldrarna. 

22 november

Hej olika stora bilder! 
Hade en jätte mysig dag med min pojke igår, trots att jag var så jäkla trött. Vi bakade bl.a två kladdkakor.
Idag hade jag en lektion på 20 minuter, sedan har jag varit på stan och träffat Josefin och väntat på mamma. Nu är jag hemma. Hade massa olika planer för ikväll, men känner mig inte helt pigg så stannar hemma och har en lugn myskväll. Kommer inte ens ihåg när jag hade det sist!
Ha en fin fredagskväll!♥ 

That's it?

Hunnit med ett träningspass, städning, plugg och massa annat sedan jag kom hem! Så himla skön vecka! Älskar att sluta tidigt! 
Imorgon är det kort dag igen. Min sista lektion är inställd för att vi ska få tårta, haha bra skola! Efter skolan ska jag i alla fall hem till Robin och sover kvar där! 

ROYALS

Fasen vad jag gillar den här låten! Så skön!  Försöker att inte lyssna för mycket på den som jag brukar göra. Vill inte tröttna på den. 

TISDAG

Nytränad, nyduschad och svart under ögonen! 
Min dag har varit helt okej. Efter det hemska utvecklingssamtalet hälsade jag och mamma på mormor en stund innan jag skulle jobba. 
Nu sitter jag med mor och far i soffan och "kollar på fotboll". Kan inte påstå att jag kollar, haha... Men ändå mysigt, och ska fixa lite plugg!
Godnatt babes!♥ 

I'm about to lose my mind

somras innan powermeet

Plugg, plugg och åter plugg. Usch jag vill ha jullov NU! Kommer att ha en ganska skön skolvecka, men plugg finns ändå att göra. 
Imorgon efter skolan väntar jobbigt utvecklingssamtal och sedan jobb.  Kämpa!