fridalarsson

Senaste dagarna

Dom senaste dagarna i dåliga mobilbilder! Fast en supermysig helg som startade med tjejkväll och fortsatte och avslutades med min älskling med allt från spa till bandy. Vill aldrig att helgerna ska ta slut!

Tell my guitar I won't be coming home tonight

Efter en ganska lugn och skön skoldag mötte jag upp Elin och vi gymmade i ungefär en timme. Efter det blev det en promenad i mörkret! Nu sitter jag och försöker få energi nog att resa mig ur sängen och gå in till huset och fixa mig för sängen. Snart så, kämpa! 
Imorgon väntar en äkta tjejkväll med 6 härliga tjejer! På natten kommer Robin och hämtar mig så sover jag hos honom!  

Mitt november 2012

Mysiga kvällar, tjejkvällar, överraskningskalas på Leos lekland, massa träning och god mat! Hade även min Robert Pattinson-period lagom till premiären av sista filmen, haha...
Kul att kolla igenom gamla bloggen! 

Who you think you are

Samhällsprovet är äntligen avklarat! Så satans skönt! 
Efter skolan fikade jag med Lisa, så himla roligt att träffa henne igen! När hon åkt hängde jag med Marcus en stund innan pappa kom och hämtade mig. Nu ska jag somna till barnfilm som vanligt!

Vad skulle jag göra utan dig, ärligt?? 

Vad gör det om 100 år

Från de senaste dagarna! 

Igår efter skolan satt vi kvar några stycken i skolan och pluggade. Till slut med blev det bara jag och Johanna som sedan spontant gick och köpte sushi för vi blev så jäkla hungriga! Våra magar kurrade på, haha. 
Idag är det tisdag vilket innebär lååång skoldag. Efter skolan hann jag träffa Robin i någon timme innan jobbet. Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska ta en tidig kväll. Godnatt!♥ 

Perspektiv

Fredagen bestod av skola, beeptest+prov, sedan vara med Robin efter skolan och sova där. 
Lördagen har spenderats med Robin fram tills Davids 70-års fest. Kom hem halv elva någon gång.
Nu ska jag inviga söndagen med att måla mina naglar och kolla på barnfilm, godnatt!

  

7 november

Sådär, nu har jag landat i sängen. 
Igår efter skolan åkte jag hem och inväntade Robin som kom runt klockan sex. Halv nio imorse hade jag läkartid så vi åkte in till stan tills dess.
Idag slutade jag väldigt tidigt vilket verkligen behövdes! Kom hem när det fortfarande var ljust ute! Tog direkt en powerwalk på 7 km, och sedan lite styrka innan duschen.  Sedan har jag pluggat och sjungit. 

FÖRRESTEN behöver jag ens beskriva lyckan över att Eminems nya album finns ute på spotify?? En av mina största idoler helt klart.

Tråkiga, dåliga mobilbilder. Min blogg har blivit så tråkig. 

Räkna stjärnor

Tillbaka till skolan och "rutiner" igen. Känns sådär, men what to do. 
Har sedan jag skrev sist haft en mysig dag med tjejerna i Stockholm, myskvällar/dagar med älskling och en riktig jävla tjejkväll med min fina Elin. Idag efter skolan träffade jag min saknade Jessica! Så härligt att träffa henne igen!

   

November

Välkommen november! Shit vad det här året har gått fort, sakta ner! Chilla lite! 

Klockan är nu runt halv sju, och jag ska nu gå upp och göra mig i ordning. Ska åka till Stockhom för en mysig shopping dag med mina tjejer. Ska bli kul! När vi kommer hem igen hämtar min älskling mig på stationen och så åker vi hem hit. 
Hoppas att ni får en bra dag!