fridalarsson

Something in the way you move

Idag har det som vanligt varit skola. Umgicks med Joel och Sanna en stund efter skolan innan jag åkte in till stan igen för att träffa Lisa! Jätte roligt att träffa henne igen! Vi tog en fika och pratade. Fick med mig lite saker hem från stan också. 

Sedan jag kom hem har jag städat och pratat på skype hela kvällen! Nu ska jag sova! Imorgon ska jag och min klass bli nollade, börjar bli lite nervöst... 

Jag älskar dig.

Nyss avslutat ett skype samtal med denna vackra vän och mår genast lite bättre! Finns ingen bättre än henne! Inte ens en joggingtur fick mig att må bättre idag, men hon lyckades! 

Nu ska jag sova och tagga inför skola imorgon igen, sedan ska jag träffa Lisa på stan för att catcha up lite! 

Hospitals for souls

Hej! 

Ännu en jobbig dag idag. Slutade sent, var på synundersökning och väntar nu på glasögon. Efter optikern tog jag fel buss till jobbet, men blev räddad i nöden av mamma! Väl på jobbet höll jag på att både spy och svimma! Hoppas på att morgondagen blir bättre!

Nu har jag precis stängt ner Skype och ska försöka somna till en serie. Godnatt.♥

2 september

Hej! 
Ligger och är helt slut i sängen. Har haft en jobbig dag i skolan och efter. Att ha ett fem timmars hål är jobbigt på sitt sätt.  
Efter skolan följde jag Joel hem, och tog sedan bussen till stan där pappa hämtade mig.

Nu ska jag försöka stänga ögonen några timmar, men först; serie!  

Start

Hejsan hoppsan! 

Jag är en tjej på 16 somrar med namnet Frida. Jag går i skolan och jobbar som zumbainstruktör i Västerås, och bor mitt ute i skogen utanför Västerås.

Jag tycker om att träna, dansa, umgås med vänner, titta på serier och shoppa! 

Här på bloggen kommer jag att skriva om lite allt och inget. Jag kommer skriva om mig, min fritid, mina tankar, mode, musik osv osv. Jag har bloggat sedag jag gick i sexan, men nu har jag inte bloggat på några månader så det ska bli skönt att komme igång igen, på en ny blogg! Ny start! 

Hoppas att ni är här för att stanna!