fridalarsson

TRÖTT

Åh vad jag älskar vädret! Känns verkligen som att det är sommar. Hade nyss idrott ute och sprang runt i linne! Så himla härligt!

Sitter på världens tråkigaste lektion nu. Ska försöka kämpa mig igenom skoldagen. Efter skolan drar jag och Robin och tränar.

27 april

Åh vilken bra helg jag har haft! Min fredag bestod av att umgås med Jonna, Thom och Marcus. På lördagen åkte jag hem till min prins och bara myste fram till kvällen. 
På kvällen körde han en massa folk i limousinen till studentbalen. Därefter åkte vi till en restaurang i hamnen med limousinen och hade en liten dubbeldejt med Robins kompis och hans tjej. 
Idag har vi varit ute och gått och varit på Erikslund och i Irsta med Jonna och Thom. Hur mysigt som helst! Verkligen en toppenhelg! 
Nu väntar en kort skolvecka med endast tre skoldagar med träning och jobb innan det är dags att fira Valborg! 
Jag somnade halv sex imorse och sov endast några timmar så ska ta och släcka nu. Godnatt!

I'm back

Dessa bilder får sammanfatta min tid då jag varit frånvarande från bloggen. Jag tar inte så mycket kort på allt jag gör, men dessa får duga. 

Update: Sitter i skolan och hostar som jag gjort i snart två veckor. Jag ska vara ledig imorgon då den enda lektionen vi har är idrott med coopertest, och det är jag alldeles för sjuk för. Efter skolan åker jag antingen hem direkt eller så ska jag passa på att försöka träffa Robin en liten stund. 

as long as wrong feels right

Måste skärpa mig med min kassa uppdatering! Men har nu i alla fall påsklov vilket är otroligt skönt! Har hittills haft fest, umgåtts med olika vänner, jobbat och massa annat! Ska uppdatera er med bilder osv så snart jag kan!

9 mars - fullt upp

Ojojoj vad jag är slutkörd efter kvällens arbetspass trots att det inte var så många gäster! Påsklovet kan gärna få skynda sig att komma liiiite till. Imorgon väntar två prov jag inte alls är redo för. Efter det ska jag skynda mig ner på personalmöte och sedan skynda mig iväg på cirkelfys på Friskis och svettis. Dagen avslutar med mys med min älskling, 
Resten av veckan är också fullbokad, men det är roliga saker att se fram emot!

Show me you care

En riktigt stressad och trött Frida som skriver. 1/3 prov avklarade för veckan, skjuter fram inlämningsuppgifterna till påsklovet. Åh snart är det påsklov! Bara några dagar kvar! 
Livet rullar på som vanligt, fullt upp både i skolan, fritiden och i huvudet. Idag har jag jobbat, vilket jag ska göra imorgon kväll också  (på andra jobbet) efter plugg i skolan efter skolan.  

Intalar mig att jag blir bättre

Jobbade igår efter två veckor av ledighet och sjukdom, vilket gick relativt bra. Sitter nu på samhällslektionen vilken är den sista riktiga lektionen för dagen. 
Efter skolan ska jag vandra runt på stan och testa ett ett par byxor jag vill ha. Vid fem ska jag vara på plats på mitt nya extrajobb! Är lite nervös men det ska bli skönt att få tänka på lite annat än verkligheten, mår kasst. Men intalar mig att allt kommer ordna sig med mig. 

Upp