fridalarsson

BIO

Hej vänner och ovänner! Min helg har spenderats på gymmet, på bio med tjejerna, hemma hos Johanna och med min pojk. Idag har jag gjort misslyckade pannkakor och klippt mig. Nu blir det snart bio igen med Robin och hans familj. Mysigt!

I'm over it

En oldie från i höstas.

Hej hopp! Hemma från skolan och sitter och pluggar tillsammans med Robin. Börjar få lite koll på skolan, känner jag! Det känns skönt! 
Imorgon efter skolan väntar gymmet, och på kvällen blir det bio och tjejkväll! Resten av helgen kommer att spenderas med min prins. 

Ta tiden att läsa bilden

Detta!

Har mått absolut kaos de senaste veckorna, både fysiskt och psykiskt. Mest psykiskt. Men tror att jag är på bättringsvägen, äntligen! 
Stannade hemma från skolan och jobbet igår, men mår bättre idag så sitter i skolan nu. Vi jobbar med något som jag redan är klar med så jag passar på att kika in här. 

Idag efter skolan ska jag ner på stan och fixa lite saker innan jag åker hem och RÅPLUGGAR till morgondagens prov. 

 

Dag 10 – Dina rädslor

Saker/djur som jag är rädd för är framförallt ormar. Ormar ligger högst upp på den listan, fyfan vad vidriga de är! Tätt därefter kommer larver, maskar och andra småkryp. 
Men om man ska tänka saker i livet jag är rädd för så är det att förlora människor i min omgivning på ett eller annat sätt. Jag kan inte föreställa mig. Jag vill inte föreställa mig. Jag skulle gå under på så många olika sätt! Bara tanken gör mig helt svag i kroppen och får mig att börja gråta. Jag vet inte hur jag skulle hantera det. 

Beautiful pain

Underbart avslut på helgen med Robin. Vi lunchade på stan, kollade på bandy och åkte hem och myste framför filmer. Gårdagen gick åt till att plugga och sedan somna framför en film hemma hos honom. Nu sitter jag i skolan och är trött och har ont i huvudet. Vill bara hem men slutar inte än på ett tag. Kämpa!

Dag 7 - Beskriv din pojkvän

 

 Jag och Robin har varit tillsammans i ungefär 4 månader, och det har varit de 4 bästa månaderna i mitt liv. 
När jag är med honom har jag alltid ett leende på läpparna, och han är allt jag pratar om. Han är killen som kommer hem med godis till mig om jag inte mår bra, och som bryr sig om mig som ingen annan! Han gör allt för mig. Han betyder allt för mig och jag skulle aldrig vilja ha någon anann än honom!
Jag älskar honom så otroligt! Han gör mig så lycklig! ♡

Eminem text: 

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?

Not the expression, no, literally give an arm for?

When they know they're your heart

And you know you were their armour

And you will destroy anyone who would try to harm him

LÖRDAG

Godmorgon! Jag hade en jättemysig tjejkväll med Elin igår! Nu väntar jag på att Robin ska hämta upp mig här. Vi ska luncha på stan, och sedan kolla på bandy innan vi åker hem till mig. Ha en fin lördag!

Dag 5 – Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år

Om tio år hoppas jag att jag har startat upp mitt egna företag. Min dröm är att starta ett eget hälsocenter, utbilda mig till personlig tränare, hälsopedagog osv. Jag hoppas att jag kommer att lyckas, och att jag lyckas få till det!
Jag hoppas också att jag och Robin lyckas hålla ihop så länge så vi kan flytta ihop som vi både vill! Vet att det är långt kvar men jag hoppas verkligen! 

Jag när jag var i Turkiet och jobbade för snart ett år sedan!

17 januari

Godmorgon fredag! Äntligen! Ska snart åka från pappas jobb och ta mig igenom en ganska lätt skoldag. Jag ska bara skriva om Eminem och ha yoga. 
I eftermiddag åker jag hem till Elin  för en ordentlig tjejkväll! Det behövs, det var länge sedan jag träffade henne! På lördag blir det gym och sedan umgås med Robin. 

Stress

Stress, plugg, stress och plugg... Så ser mina dagar ut. Det känns som att jag inte gör annat än att plugga, jobba, stressa, äta och ibland lyckas hinna träna. Vart tog mitt liv vägen? 
Idag är det torsdag och jag ska åka hem och plugga efter skolan, precis som igår... Helgen får gärna skynda sig hit! 

Dag 4 – Det värsta som finns

De två värsta sakerna jag vet här i världen förutom att se dem man älskar ledsna osv, det är våldtäkt och djurmisshandel. 

Ärligt, hur kan man ge sig på ett oskyldigt litet djur? Hur kan man VÅLDTA en person. Det borde vara dödsstraff på båda. Det finns inget som gör mig så arg som djurmisshandel, och inget som berör mig så mycket som våldtäkt. Världen är hemsk. 

Dag 3 – Hur du var förra året,bild på dig

Okej, "förra året" var för ungefär två veckor sedan, men dessa bilder är från för lite mindre än ett år sedan. 
Jag har förändrats väldigt mycket sedan dess. Bland det bästa jag visste var att vara ensam, fast jag var också mycket med kompisar. Varje helg gick åt till att göra ingenting och ha myskvällar framför tvn. Jag umgicks mycket med olika kompisar i Irsta. 
Idag tycker jag inte alls om att vara ensam, jag har växt som person och tar inte emot lika mycket skit!