fridalarsson

Sista mars

Spenderade min fredag till träning och fira ett halvår med min prins. Resten av helgen bestod av att ta det lugnt, åka båt, ut och springa osv med Robin och familjen. 
Nu sitter jag på sista lektionen och är på kasst humör. Men min älskling sitter i min skola och väntar på mig, så jag hoppas att han kan få mitt humör att bli lite bättre. Funderar på att köpa med mig sushi till honom. Behöver all medicin jag kan få mot dåligt humör!

Godnatt

Varit i skolan, ätit sushi, tränat, duschat, bytt lakan, småstädat och nu har jag landat i sängen och känner att om jag blundar nu så somnar jag inom fem sekunder. 
Imorgon börjar jag klockan 12, men ska in och gymma klockan 8, och sedan i skolan har jag en lektion; idrott bestående av fysträning. Kommer vara lagom sliten till kvällen,
men det får jag inte vara då. Uppdaterar mer imorgon vad som sker imorgon. Nu ska jag skicka ett gulligt sms till min prins och sedan sova. Godnatt! 

3 snygga & fitness

Alla tre påminner mig om våren! 

Jag vill verkligen ha de korta träningsbyxorna. Spriner alltid i långa eller extremt korta, så de måste inskaffas! Vill dock ha allt ovanför, men speciellt
byxorna och den långärmade tröjan. Västen vore inte heller helt fel. 

It's just hard some days

way to be serious

Sitter och kämpar mig igenom en naturlektion nu. Har resten av veckan någorlunda planerad. Idag händer inte så mycket, så skönt! Imorgon ska jag träna cirkelfys med Robin, och på fredag ska jag träna i en hel del timmar innan jag ska träffa min pojke och fira oss! Så skönt att slippa skolstress!

TISDAG

Sjukanmälde mig från jobbet idag på grund av min hemska hals. Att dansa zumba i en timme och peppa och skrika kändes inte som det bästa alternativet. 
Nu sitter jag i sängen under min mysiga filt, lyssnar på musik och njuter av att inte ha plugg att göra. Riktigt länge sedan jag inte har något nödvändigt att göra.
Idag är våffeldagen och det tänker jag inte bara strunta i, så har bett mamma om våfflor till kvällsmat!

MYSLÖRDAG

Helg! Träffade Lisa på stan igår efter skolan, sedan var det myskväll med tjejerna! Nu är det helg! Helg för mig betyder mys med den underbaraste personen jag vet! Och kaninen förstås!

FREDAG

Vaknade mitt i natten och trodde att det var måndag och vilken lycka det var att inse att det faktiskt är fredag! 
Livet rullar på snabbare än vad jag hinner med. Massor med prov, läxor och inlämningar i skolan, massa planer med olika vänner och stress utöver det. 
Igår träffade jag Jessica en stund på stan innan jag åkte och tränade cirkelfys med Robin. På kvällen skrev jag klart min historiauppsats! Puh! Det blev 13 sidor. 

Men idag är det fredag och jag har bara två lektioner, dock är det prov på den ena. Efter skolan ska jag ner på stan med Johanna, sedan ska jag träffa Lisa, efter det ska jag hem till Louise för att fira Sicci och Fanny, och så avslutar jag kvällen med att sova hos min prins igen. Intensiv dag men är säker på att den kommer bli bra ändå! 

 

I need you more than ever

Klockan är nu 13.43 och jag slutar om 45 minuter. Efter skolan sitter jag  kvar och skriver på min historiauppgift som ska skickas in imorgon.
Klockan fem kommer pappa och hämtar mig så åker vi ut till Erikslund och äter sushi tills vi spyr! 

Igår satt jag 3 timmar på handledarkurs på körskolan så nu får jag övningsköra, äntligen! 

17 mars

Hej måndag! Helgen är slut och skolan är igång igen med all dess stress. Helgen har varit riktigt bra med släktkalas, mys med pojkvännen och fest med tjejerna. Bra helg trots att jag skulle behövt mer tid till skolarbeten, men jag vill inte tillåta skolan att ta upp mitt liv . Har haft en kaos morgon så ska sova hos min prins inatt. Ska ner på stan och köpa saker som smink som jag inte har med mig. Allt för att kunna sova hos honom. Men först ska vi klara oss igenom ett cirkelfys-pass!