fridalarsson

Kategori: ♡Frida♡

Förändring

Efter skolan tog jag mod till mig och klippte av mg håret! Jag hade fyra kompisar som satt bredvid och tittade på. 
Är riktigt nöjd! Håret känns så friskt och fräscht. Första bilden ger ingen rättvisa med ljuset. Jag har INTE färgat håret.
Jag stortrivs i kort hår! Nu vill jag nästan inte att det ska växa ut!

Intalar mig att jag blir bättre

Jobbade igår efter två veckor av ledighet och sjukdom, vilket gick relativt bra. Sitter nu på samhällslektionen vilken är den sista riktiga lektionen för dagen. 
Efter skolan ska jag vandra runt på stan och testa ett ett par byxor jag vill ha. Vid fem ska jag vara på plats på mitt nya extrajobb! Är lite nervös men det ska bli skönt att få tänka på lite annat än verkligheten, mår kasst. Men intalar mig att allt kommer ordna sig med mig. 

It's just hard some days

way to be serious

Sitter och kämpar mig igenom en naturlektion nu. Har resten av veckan någorlunda planerad. Idag händer inte så mycket, så skönt! Imorgon ska jag träna cirkelfys med Robin, och på fredag ska jag träna i en hel del timmar innan jag ska träffa min pojke och fira oss! Så skönt att slippa skolstress!

TISDAG

Sjukanmälde mig från jobbet idag på grund av min hemska hals. Att dansa zumba i en timme och peppa och skrika kändes inte som det bästa alternativet. 
Nu sitter jag i sängen under min mysiga filt, lyssnar på musik och njuter av att inte ha plugg att göra. Riktigt länge sedan jag inte har något nödvändigt att göra.
Idag är våffeldagen och det tänker jag inte bara strunta i, så har bett mamma om våfflor till kvällsmat!

BRIGHT

Jag måste lära mig att sluta fokuera på det negativa i livet och fokusera på allt det som är bra! Jag har så mycket att vara glad över, men 
lägger ner mer tid på att må dåligt över det som bara finns i mitt huvud. Det kommer ta tid men jag ska klara de här, jag ska ändra på mig. 

Dag 7 - Beskriv din pojkvän

 

♡♡♡

 Jag och Robin har varit tillsammans i ungefär 4 månader, och det har varit de 4 bästa månaderna i mitt liv. 
När jag är med honom har jag alltid ett leende på läpparna, och han är allt jag pratar om. Han är killen som kommer hem med godis till mig om jag inte mår bra, och som bryr sig om mig som ingen annan! Han gör allt för mig. Han betyder allt för mig och jag skulle aldrig vilja ha någon anann än honom!
Jag älskar honom så otroligt! Han gör mig så lycklig! â™¡

Eminem text: 

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?

Not the expression, no, literally give an arm for?

When they know they're your heart

And you know you were their armour

And you will destroy anyone who would try to harm him

Dag 5 – Hur vill du att ditt liv ska vara om 10 år

Om tio år hoppas jag att jag har startat upp mitt egna företag. Min dröm är att starta ett eget hälsocenter, utbilda mig till personlig tränare, hälsopedagog osv. Jag hoppas att jag kommer att lyckas, och att jag lyckas få till det!
Jag hoppas också att jag och Robin lyckas hålla ihop så länge så vi kan flytta ihop som vi både vill! Vet att det är långt kvar men jag hoppas verkligen! 

Jag när jag var i Turkiet och jobbade för snart ett år sedan!

Dag 4 – Det värsta som finns

De två värsta sakerna jag vet här i världen förutom att se dem man älskar ledsna osv, det är våldtäkt och djurmisshandel. 

Ärligt, hur kan man ge sig på ett oskyldigt litet djur? Hur kan man VÅLDTA en person. Det borde vara dödsstraff på båda. Det finns inget som gör mig så arg som djurmisshandel, och inget som berör mig så mycket som våldtäkt. Världen är hemsk. 

Dag 3 – Hur du var förra året,bild på dig

Okej, "förra året" var för ungefär två veckor sedan, men dessa bilder är från för lite mindre än ett år sedan. 
Jag har förändrats väldigt mycket sedan dess. Bland det bästa jag visste var att vara ensam, fast jag var också mycket med kompisar. Varje helg gick åt till att göra ingenting och ha myskvällar framför tvn. Jag umgicks mycket med olika kompisar i Irsta. 
Idag tycker jag inte alls om att vara ensam, jag har växt som person och tar inte emot lika mycket skit!

Dag 2 - din familj

Vet inte riktigt vad jag ska börja. Haha min familj är lite speciell, vi är inte som alla andra, fast det är på ett bra sätt! Vi är alla lite galna på vårt eget sätt. 
Familjen består i alla fall av mamma Marie, pappa Göran och storebror Emil. Alla är lika underbar, och den enskilda bilden på pappa och den enskilda bilden på Emil beskriver dem båda ganska bra, haha! Älskar alla i min familj, och skulle inte byta ut den mot någon annan!