fridalarsson

Kategori: ♡Kärleken♡

5 månader och sportlov slut

Under de senaste dagarna har jag spenderat tid dygnet runt med Robin. Vi har firat 5 månader på en skum restaurang som vi inte ska besöka någon mer gång haha. 
Lovet är nu slut och imorgon är det tillbaka till skola och rutiner igen, Det har varit ett väldigt onyttigt lov för mig, så jag är väldigt taggad att komma igång med regelbunden träning igen. Har endast tränat en gång under lovet. Jag ska i alla fall avsluta lovet på bästa sätt också, sover hos älsklingen inatt. 

HELGEN

Helgerna går så extremt fort. Jag spenderade lördagen till att fira alla hjärtans dag med min kärlek och bara mysa. Vi käkade pizza, bytte lite presenter, och så överraskade jag honom med det goda på den tredje bilden. Söndagen var mest bandy. 5 timmar i en kall bandyhall gjorde mig ganska frusen kan jag säga, inte förran sent på kvällen slutade jag skaka haha. Super mysig helg var det i alla fall! Nu är det tillbaka till ny vecka. 

Dag 7 - Beskriv din pojkvän

 

♡♡♡

 Jag och Robin har varit tillsammans i ungefär 4 månader, och det har varit de 4 bästa månaderna i mitt liv. 
När jag är med honom har jag alltid ett leende på läpparna, och han är allt jag pratar om. Han är killen som kommer hem med godis till mig om jag inte mår bra, och som bryr sig om mig som ingen annan! Han gör allt för mig. Han betyder allt för mig och jag skulle aldrig vilja ha någon anann än honom!
Jag älskar honom så otroligt! Han gör mig så lycklig! â™¡

Eminem text: 

Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?

Not the expression, no, literally give an arm for?

When they know they're your heart

And you know you were their armour

And you will destroy anyone who would try to harm him

a walk in the snow

snö♡

Jag tvingade ut Robin på en promenad igår! Skönt med friskluft! 
Jag kan dock inte bestämma mig om jag gillar att snön kommit eller inte. Ska det vara snö ska det ju vara över jul och nyår, och sedan ligga kvar ett tag, det ska inte komma efteråt. Samtidigt är det ju alltid mysigt med vinter!

22 november

Hej olika stora bilder! 
Hade en jätte mysig dag med min pojke igår, trots att jag var så jäkla trött. Vi bakade bl.a två kladdkakor.
Idag hade jag en lektion på 20 minuter, sedan har jag varit på stan och träffat Josefin och väntat på mamma. Nu är jag hemma. Hade massa olika planer för ikväll, men känner mig inte helt pigg så stannar hemma och har en lugn myskväll. Kommer inte ens ihåg när jag hade det sist!
Ha en fin fredagskväll!♥ 

Who you think you are

Samhällsprovet är äntligen avklarat! Så satans skönt! 
Efter skolan fikade jag med Lisa, så himla roligt att träffa henne igen! När hon åkt hängde jag med Marcus en stund innan pappa kom och hämtade mig. Nu ska jag somna till barnfilm som vanligt!

Vad skulle jag göra utan dig, ärligt?? 

No one can make me happier

Bloggen har fått vila under några dagar nu på lovet. 

Direkt efter skolan tog jag och Robin tåget till Norrköping där vi spenderade helgen hos hans kusiner. Även mina föräldrar kom på lördagen (mammas bästa vän). Så himla mysig helg! Shopping och mat i stan, mysiga kvällar hemma och massa skratt! Bästa helgen på väldigt länge! 

När vi kom hem till Västerås igen sov vi här, var ute och sprang, badade i Mälaren (!!!). På måndagen åt vi kinamat och gick på bio; Captain Phillips, och sov sedan hos pojken min. 

Höstlov från skolan betyder inte lov från jobb, så igår jobbade jag som vanligt, och idag har jag bara tiagit det lugnt och städat lite. 

Godnatt fina läsare! Uppdateringen ska bli bättre!

Upp