fridalarsson

9 mars - fullt upp

Ojojoj vad jag är slutkörd efter kvällens arbetspass trots att det inte var så många gäster! Påsklovet kan gärna få skynda sig att komma liiiite till. Imorgon väntar två prov jag inte alls är redo för. Efter det ska jag skynda mig ner på personalmöte och sedan skynda mig iväg på cirkelfys på Friskis och svettis. Dagen avslutar med mys med min älskling, 
Resten av veckan är också fullbokad, men det är roliga saker att se fram emot!

Show me you care

En riktigt stressad och trött Frida som skriver. 1/3 prov avklarade för veckan, skjuter fram inlämningsuppgifterna till påsklovet. Åh snart är det påsklov! Bara några dagar kvar! 
Livet rullar på som vanligt, fullt upp både i skolan, fritiden och i huvudet. Idag har jag jobbat, vilket jag ska göra imorgon kväll också  (på andra jobbet) efter plugg i skolan efter skolan.  

Intalar mig att jag blir bättre

Jobbade igår efter två veckor av ledighet och sjukdom, vilket gick relativt bra. Sitter nu på samhällslektionen vilken är den sista riktiga lektionen för dagen. 
Efter skolan ska jag vandra runt på stan och testa ett ett par byxor jag vill ha. Vid fem ska jag vara på plats på mitt nya extrajobb! Är lite nervös men det ska bli skönt att få tänka på lite annat än verkligheten, mår kasst. Men intalar mig att allt kommer ordna sig med mig. 

Sista mars

Spenderade min fredag till träning och fira ett halvår med min prins. Resten av helgen bestod av att ta det lugnt, åka båt, ut och springa osv med Robin och familjen. 
Nu sitter jag på sista lektionen och är på kasst humör. Men min älskling sitter i min skola och väntar på mig, så jag hoppas att han kan få mitt humör att bli lite bättre. Funderar på att köpa med mig sushi till honom. Behöver all medicin jag kan få mot dåligt humör!

Godnatt

Varit i skolan, ätit sushi, tränat, duschat, bytt lakan, småstädat och nu har jag landat i sängen och känner att om jag blundar nu så somnar jag inom fem sekunder. 
Imorgon börjar jag klockan 12, men ska in och gymma klockan 8, och sedan i skolan har jag en lektion; idrott bestående av fysträning. Kommer vara lagom sliten till kvällen,
men det får jag inte vara då. Uppdaterar mer imorgon vad som sker imorgon. Nu ska jag skicka ett gulligt sms till min prins och sedan sova. Godnatt! 

3 snygga & fitness

Alla tre påminner mig om våren! 

Jag vill verkligen ha de korta träningsbyxorna. Spriner alltid i långa eller extremt korta, så de måste inskaffas! Vill dock ha allt ovanför, men speciellt
byxorna och den långärmade tröjan. Västen vore inte heller helt fel. 

It's just hard some days

way to be serious

Sitter och kämpar mig igenom en naturlektion nu. Har resten av veckan någorlunda planerad. Idag händer inte så mycket, så skönt! Imorgon ska jag träna cirkelfys med Robin, och på fredag ska jag träna i en hel del timmar innan jag ska träffa min pojke och fira oss! Så skönt att slippa skolstress!

TISDAG

Sjukanmälde mig från jobbet idag på grund av min hemska hals. Att dansa zumba i en timme och peppa och skrika kändes inte som det bästa alternativet. 
Nu sitter jag i sängen under min mysiga filt, lyssnar på musik och njuter av att inte ha plugg att göra. Riktigt länge sedan jag inte har något nödvändigt att göra.
Idag är våffeldagen och det tänker jag inte bara strunta i, så har bett mamma om våfflor till kvällsmat!

MYSLÖRDAG

Helg! Träffade Lisa på stan igår efter skolan, sedan var det myskväll med tjejerna! Nu är det helg! Helg för mig betyder mys med den underbaraste personen jag vet! Och kaninen förstås!

FREDAG

Vaknade mitt i natten och trodde att det var måndag och vilken lycka det var att inse att det faktiskt är fredag! 
Livet rullar på snabbare än vad jag hinner med. Massor med prov, läxor och inlämningar i skolan, massa planer med olika vänner och stress utöver det. 
Igår träffade jag Jessica en stund på stan innan jag åkte och tränade cirkelfys med Robin. På kvällen skrev jag klart min historiauppsats! Puh! Det blev 13 sidor. 

Men idag är det fredag och jag har bara två lektioner, dock är det prov på den ena. Efter skolan ska jag ner på stan med Johanna, sedan ska jag träffa Lisa, efter det ska jag hem till Louise för att fira Sicci och Fanny, och så avslutar jag kvällen med att sova hos min prins igen. Intensiv dag men är säker på att den kommer bli bra ändå!