fridalarsson

I need you more than ever

Klockan är nu 13.43 och jag slutar om 45 minuter. Efter skolan sitter jag  kvar och skriver på min historiauppgift som ska skickas in imorgon.
Klockan fem kommer pappa och hämtar mig så åker vi ut till Erikslund och äter sushi tills vi spyr! 

Igår satt jag 3 timmar på handledarkurs på körskolan så nu får jag övningsköra, äntligen! 

17 mars

Hej måndag! Helgen är slut och skolan är igång igen med all dess stress. Helgen har varit riktigt bra med släktkalas, mys med pojkvännen och fest med tjejerna. Bra helg trots att jag skulle behövt mer tid till skolarbeten, men jag vill inte tillåta skolan att ta upp mitt liv . Har haft en kaos morgon så ska sova hos min prins inatt. Ska ner på stan och köpa saker som smink som jag inte har med mig. Allt för att kunna sova hos honom. Men först ska vi klara oss igenom ett cirkelfys-pass! 

FREDAG

Godmorgon! Sitter hos Robin och väntar på att tiden ska gå. Han drog till jobbet för några timmar sedan och jag kunde inte somna om, så nu väntar jag bara på att gå till bussen. 
Kort dag i skolan idag. Endast en lektion. Efter skolan blir det gymmet med Robin igen innan släktkalas! Både min pappa och bästa kusinen Mattias fyller år, och idag firas 18 åringen! Inte pappa alltså haha! Helgen kommer att bestå av att umgås med Robin, fest med tjejerna och förhoppningsvis lite träning där emellan, fast det börjar bli dags att behövas vilodagar också för min del. Ha en bra fredag, min kommer att bi grym har jag redan bestämt mig för! 

Lately

Så tråkigt med bara mobilbilder, men det här är min senaste vecka förutom skola, jobb och träning! 
Tjejkväll, myskvällar med pojken min, Stockholm på konsert+shopping, fika i stan osv! Har varit en bra vecka! 

Baby I'm in trouble

tumblr<3333333

Hej vänner och icke vänner och ni där emellan! Liven knallar på som vanligt med skola, jobb, träning, vänner osv. Min "älskade" kanin har lyckats tagit sig ur sin bur uppifrån när jag sov borta, och hade så roligt den natten att han bestämde sig för att gnaga av min datorladdare. Därför har min uppdatering i princip inte funnits på senaste tiden, eftersom att jag velat spara mitt batteri till andra saker. Men så snart som möjligt ska jag uppdatera om vad som hänt i mitt lilla liv på senaste tiden, för det är väl därför man har en blogg, right? 

WEDNESDAY

Onsadag. Vaknade upp hos Robin och pluggade det sista till naturprovet när han gått till jobbet. Igår på jobbet kom Robin och hans mamma och testade på mitt zumbapass, vilket var väldigt roligt! Kollade inte så mycket på Robin för då fick jag bara skrattattacker då haha! 

Nu sitter jag på sista lektionen för dagen. Efter skolan ska jag ner på stan med Sicci för lite shopping. Senare på eftermiddagen ska jag och Robin vara barnvakt till mina två små kusiner! Ska bli så mysigt! Sedan sover min prins hos mig. Ha en bra dag! 

Yesterdays mistakes

Åh vad jag vill ha sommar! Helt otroligt! Bara kunna gå runt i shorts, sola och bada när man vill, hitta på galna saker med vänner, grilla, you name it! 
Första dagen i skolan idag efter lovet var tung. Är väldigt trött, och det är svårt att få upp motivationen, men shoppade lite innan gymmet så är lite glad över det i alla fall!

Vad gör jag? Pluggar? Nej. Borde jag plugga? Ja. 

Nej, dags att somna framför en bra serie! Godnatt!

Olycka

Igår skedde en liten olycka när jag och Robin skjutsade in mamma och pappa till några kompisar. På vägen hem gick vi in och handlade lite, och när vi började närma oss hemma så springer ett stort jävla vildsvin ut på vägen. En ordentlig smäll blev det och jag har ingen aning om hur det gick för vildsvinet. Hamnade i en liten chock, men sedan mådde jag bara dåligt för djuret eftersom att jag är en sådan extream djurvän. 

5 månader och sportlov slut

Under de senaste dagarna har jag spenderat tid dygnet runt med Robin. Vi har firat 5 månader på en skum restaurang som vi inte ska besöka någon mer gång haha. 
Lovet är nu slut och imorgon är det tillbaka till skola och rutiner igen, Det har varit ett väldigt onyttigt lov för mig, så jag är väldigt taggad att komma igång med regelbunden träning igen. Har endast tränat en gång under lovet. Jag ska i alla fall avsluta lovet på bästa sätt också, sover hos älsklingen inatt. 

KVÄLLEN

Vaknade upp bredvid min prins och fick genast höra "å så finns det dom som har, flera hundra dagar kvar". Det är nu 100 dagar kvar till sommarlov för mig och 100 dagar kvar till studenten för honom... Jag vill också! Min kväll har spenderats på fin middag med sicci! Mysigt var det! Nu ligger jag hemma hos Robin och smider planer för veckan och väntar på att han ska komma hem från krogen. Godnatt!